“Превърнаха и новите тротоари на красивата къща Хиндлян“ в безплатен паркинг

...
“Превърнаха и новите тротоари на красивата къща Хиндлян“ в безплатен паркинг
Коментари Харесай

Сигнал: Превърнаха новите тротоари на къща Хиндлиян в паркинг

“Превърнаха и новите тротоари на красивата къща " Хиндлян “ в безвъзмезден паркинг на хостелите в Архитектурно-исторически резерват " Старинен Пловдив. ", написа четец на Plovdiv24.bg.

“Това е в тотално нарушаване на настоящата разпоредба за реда на прекъсване, престой и паркиране на пътни транспортни средства на територията на Пловдив. ", написа още читателят. Според него има “тотална абдикация от Оперативна програма " Общинска защита " от отговорностите, която е виновна за контрола и достъпа до " Старинен Пловдив. "

“Всеки ресторант има право на достъп на единствено едно транспортно средство. Според настоящата разпоредба хотелите имат право на цели 3 МПС, само че даже и това не се съблюдава ", твърди още читателят.

В отговор на нападките за абдикация на " Общинска защита " Plovdiv24.bg потърси Димитър Палашев, шеф на общинското дружество. Той съобщи с решителност, че негови чиновници обхождат всекидневно резервата и сформират актове и санкции за неспазване на Наредбата за прекъсване, престой и паркиране в “Старинен Пловдив ".

" Ежедневно има глобени. Никой няма право да паркира на тротоара, притежателите на парцели имат специфичен позволителен режим. Конкретният сигнал също ще бъде тестван незабавно ", даде обещание Палашев.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР